Elindult a Karaván Karaoke iPhone-ra optimalizált oldala, melyben az ember úgy érezheti magát, mint ha a telefonra írt iPhone/iPod Touch alkalmazást használna.

ÚJDONSÁG!!! Nyisd meg Safari-ban, majd mentsd el Home Screen-re, indítsd onnan, és teljes képernyőn élvezheted címsor és böngésző eszköztár nélkül!

Az Apple által gyártott iPhone jelenleg már a legelterjedtebb okos-mobilplatform a világon és népszerűsége hihetetlenül nő, folyamatosan rekordot dönt a világ mobil eladásaiban. Ezért döntöttünk úgy, hogy egyedülállóként a szakmában elkészítjük az erre optimalizált honlapunkat. Az oldal eléréséhez elég megnyitni a http://www.karavankaraoke.hu oldalt iPhone vagy iPod Touch készülékről, mely felismeri a készüléket és automatikusan továbbít a http://iphone.karavankaraoke.hu oldalra.

Az alkalmazás fekvő helyzetben is működőképes, de lássunk pár képet álló helyzetről:

A menü:
Menü

Programok:
Programok

Galériák:
Galériák

Bélyegképek:
Bélyegképek

Kép megtekintése:
Kép megtekintése

A képek léptetése a vezérlő nyilak megérintésével, vagy a megszokott jobbra-balra "húzással" lehetséges, a képről a vezérlő eltűnik egy idő után, de képre bökéssel is eltűntethető. A középső play ikonra kattintva pedig diavetítés is elindul.

Érdemes tehát Apple készülékkel böngészni az oldalakat!

zeneihirek.hu Knyihár féle házikolbász Programok RSS Feed    Apple PauGer Dj Hlásznyik