Üdvözöl a Karaván Karaoke!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy meglátogattad honlapunkat.

Csapatunk - több éves, a szórakoztatóiparban szerzett tapasztalattal a háta mögött, egy igen kellemes feladatba vágott bele: szerettük volna meghonosítani és népszerűvé tenni Békés megyében is a karaoke-t, a szórakozásnak azon formáját, ahol a vendég a főszereplő! Ez sikerült is, mára nagyon sok helyen megtalálhatóak vagyunk ebben a megyében, valamint most már megyén kívül is!

A Karaván Karaoke rengeteg, kiválóan énekelhető külföldi és magyar slágerrel rendelkezik, melyek között mindenki megtalálhatja kedvencét, egészen a '60-as évekig visszamenőleg.

Stábjaink technikai apparátusai is kifejezetten a karaoke bulikhoz lettek összeállítva: profi hang és kivetítés, igény esetén fényekkel is. (Erről kérés esetén részletes leírást tudunk küldeni, ami tartalmaz minden eszközt és paramétert.)

És persze itt van a Karaván Karaoke csapata.

Paulik István (Exit): ügyvezető, műsorszervező, technikus, aki a KaraokEst csapatával Pest megye legfrenetikusabb karaoke bulijait tartotta. A Karaván Karaoke alapítója.

Török Sándor (Sanyi): manager, műsorvezető, technikus, üzletkötő. A Karaván Karaoke "jobb keze" és fő műsorvezetője.

Kiss Balázs (Banik): technikus, a csapat legfiatalabb tagja, aki szintén a DJ világból érkezett hozzánk. Ezelőtt DJ Banik név alatt találkozhattunk vele a klubokban.

Köles Zoltán (Zolka): csapatunk legújabb tagja, lelkes és nagyon ügyes műsorvezetőnk és a hangja is jól szól!

Paulik Gergő (pauger): programozó, IT munkatárs. Ennek az oldalnak a főprogramozója, a honlap motorja (PHP, HTML, JS, CSS, XML, iPhone code) az Ő nevéhez fűződik.

Az ő személyük is biztosíték egy ilyen karaoke-buli professzionális kivitelezésére.

Bővebb információt elérhetőségeinken keresztül kaphatsz. Az este meghirdetése (reklámozása) és annak költségei teljes egészében a megrendelőt terhelik. Általában karaoke estekre a belépés díjtalan, de a buli jellegéből adódóan, a megnövekedett fogyasztás a pult(ok)nál garantált!

Más is van még!

Társcsapatunk, a Karaván Sound & Light a karaoke bulikon kívül vállalja céges rendezvények, csapatépítő tréningek, lakodalmak, osztálytalálkozók, disco-k, konferenciák, város- és falunapok, elektronikus fesztiválok zenés lebonyolítását! Emellett igényelhető teljes hang és fénytechnikai apparátus, valamint szakembereink is szívesen állnak szolgálatodra, legyen szükség akár dj-re, hang és fénytechnikusra, vagy műsorvezetőre! Csapatunk a bulikon képeket is készít, amit akár a honlapunkon, vagy facebookos oldalunkon kérésre publikál.

Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődésedet!

Üdvözlettel a Karaván Karaoke, a Karaván Group tagja!

zeneihirek.hu Knyihár féle házikolbász Programok RSS Feed    Apple PauGer Dj Hlásznyik